Martha Voss

Hesteagronom

Bloggen

viden om fodring af heste

Tænk ud af boksen!

Når vi planlægger hestestalde og foldanlæg, så skal vi tage højde for både hestens og menneskets velfærd! For et par uger siden havde jeg fornøjelsen af at være censor på Erhvervsakademi Aarhus for...

Hestens Foderstand: En Guide til Optimal Sundhed

Hestens Foderstand: En Guide til Optimal Sundhed

Hestens foderstand er afgørende for dens generelle sundhed og trivsel. Inspireret af Don Hennekes arbejde i 1983, vil denne artikel guide dig gennem vigtigheden af at opretholde det rette huld hos din hest. Vi vil udforske konsekvenserne af både undervægt og overvægt, samt hvordan du praktisk kan tilpasse foder og motion for at sikre din hests optimale helbred.

læs mere
Er vi blevet klogere?

Er vi blevet klogere?

Dette indlæg fortæller historien om Balder, en af mine heste, og den rejse, der gennem mit liv har gjort mig til hesteagronom.

læs mere
Jeg har en drøm

Jeg har en drøm

Jeg har en drøm - etik og positiv psykologi i hesteverdenen Mere trivsel Jeg har en drøm om mere trivsel for heste og mennesker! En verden, hvor alle os, der elsker heste, også elsker og anerkender...

læs mere
Tag medansvar for relationen!

Tag medansvar for relationen!

Vi har brug for at skabe gode relationer i hesteverdenen.
Vi har brug for at vise tolerance og oprigtig interesse i vores medhestevenners arbejde med hestene.
Vi har brug for at optræde troværdigt – mene hvad vi siger – så andre kan stole på, at vi vil hinanden og hestene det bedste.

læs mere
Tour de Nøjsom

Tour de Nøjsom

Tour de nøjsom er til dig med nøjsomme heste. Via dette kursus bliver du meget skarpere på fodring og hold af hestene, og samtidig får du masser af inspiration fra de andre deltagere i Touren.

læs mere
Fakta om halm

Fakta om halm

Denne artikel er et uddrag af en længere artikel på Hestepedia om halm.
Figurerne er først vist som svar på et spørgsmål i Facebookgruppen, Spørg Hesteagronomerne. Her i artiklen er de sat lidt mere i system.

læs mere

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik