Send en besked

Har du spørgsmål om kurser eller fodring af heste? Send mig en besked, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Kontakt

Adresse

Østergade 23
6823 Ansager

Telefon

CVR

39026759

Kalender

Se på kalenderen her, hvornår du kan komme til forskellige kurser eller messer med Hesteagronomen og NENUC. Du kan også se, hvornår der er ledige tider til enetimer eller dine kurser. Vil du være med, så vil der i et event være link til tilmeldingssiden, og ellers ringer du eller skriver du en mail via kontaktformularen her. Så kan vi aftale nærmere.”

23. september 2024
  • Møde i Dansk Hestevelfærdsnetnærk

    23. september 2024
    AU Forskningscenter Foulum

    Møde med Janne Winthe Christensen om smertereaktioner som velfærdsmarkører.

    Læs mere

    23. september 2024
27. september 2024
  • Undervise hesteelever i fodring med spillet Master of Nutrition æ

    27. september 2024  8:00 - 10:00
    Kustos Rideakademi Vilhelmsborg Fri Fagskole, Vilhelmsborg Alle 1, 8320 Mårslet, Danmark

    Læs mere

    27. september 2024
  • 2 ledige enetimer på ruten Århus Skanderborg/Silkeborg Ansager

    27. september 2024  11:00 - 16:00

    Ring tlf 21 28 66 38 og aftal nærmere med Martha. Er du hurtig, er mulighederne flere.

    Læs mere

    27. september 2024
29. september 2024
  • 10:00 Mulighed for enetime på ruten Ansager Grindsted Veerst Jordrup

    29. september 2024  10:00 - 13:00

    Mulighed for en plads, evt to, hvis I bor samme sted. Ring til Martha tlf 21 28 66 38 og aftal nærmere.

    Læs mere

    29. september 2024
  • Spil Master of Nutrition med medlemmerne i JORK

    29. september 2024  14:00 - 16:00
    Jordrup og Omegns Rideklub, Nedergårdsvej 6, 6064 Jordrup, Danmark

    Læs mere

    29. september 2024
4. oktober 2024
  • Undervise hesteelever i fodring med spillet Master of Nutrition

    4. oktober 2024  8:00 - 10:00
    Kustos Rideakademi Vilhelmsborg Fri Fagskole, Vilhelmsborg Alle 1, 8320 Mårslet, Danmark

    Læs mere

    4. oktober 2024

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik