Send en besked

Har du spørgsmål om kurser eller fodring af heste? Send mig en besked, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Kontakt

Adresse

Østergade 23
6823 Ansager

Telefon

CVR

39026759

Ofte stillede spørgsmål

Er egetræ giftigt for heste?

Ja. Hele træet er giftigt, men problemet med forgiftninger er størst i efteråret, hvor træet smider sine agern, og hvor hestene mangler strukturfoder på nedbidte folde.

Hvor meget krudt er der i græsset om efteråret?

Generelt falder græssets vækst, når solen og temperaturen falder, men det græs, der er på folden indeholder stadig energi i form af sukker og fibre.

Kan jeg sætte min hest på græs igen, når den har været forfangen?

Nej. Forfangenhed kommer som reaktion på, at hesten er blevet insulinresistent, og derfor skal den fodres, så du holder dens blodsukker lavt. Græs indeholder meget sukker, og du kan ikke kontrollere, hvor meget hesten optager.

Hvilken type stråfoder skal jeg give min ridehest?

Det kommer an på det niveau du træner hesten på. Motionsridning kræver ikke megen ekstra energi, mens heste på højt niveau har brug for stråfoder, som er højt på energi. Det vil sige hø eller høsilage, som er slået forholdsvist tidligt, så det har et højt indhold af fordøjelige fibre.

Tager du også på hjemmebesøg?

Ja, det gør jeg! Se denne side, hvor jeg fortæller mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og dine heste, og giv mig en mail eller et kald på telefonen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik

Pin It on Pinterest