Martha Voss

Hesteagronom

Rådgivning: Zoom ind på din fodring

En times vejledningssamtale om din fodring - on location eller via Zoom

Personlig rådgivning på foderplaner m.v.

Personlig rådgivning på foderplaner m.v.

Teknisk set kunne jeg nemt lige bikse en foderplan til dig, men det er jo rent faktisk det mindste af arbejdet. Det kræver jo at vi får drøftet nogle centrale spørgsmål i dit hestehold:

Hvad er det, du vil, og hvorfor?

Hvilke udfordringer vil du gerne have hjælp til at løse?

Det vil simpelthen ikke give dig nok, bare at stikke dig et skema og en liste over fodermidler, jeg synes du skal bruge. Målet må være at du får viden og redskaber til selv at kunne træffe beslutningen.

Derfor tilbyder jeg dig en times coaching og vejledning i forhold til fodring i dit hestehold. Sessionen forventes at vare en times tid, og koster kun 800 kr inkl. moms. Evt ekstra tid faktureres med 400 kr pr påbegyndt halve time.

Jeg forstår dig og dit hestehold

Se her hvad Louise og Jette fik ud af det

"Hvis jeg skal give lidt feedback, så kunne jeg godt lide, at du forsøgte at fornemme, hvilken type hesteejer jeg er. På den måde er der kommet en foderplan, som ligger godt til min natur, og min tro på hvad heste har godt af. Samtidig kunner der måske være foderprodukter der er "bedre" som jeg ikke har hørt om fordi fokus lå i de produkter jeg har brugt før. Men det er helt ok, fordi jeg har følelsen af, at du har fundet frem til noget der passer til mig og mit hestehold. 😊"

Jeg har haft besøg af Martha, til en gennemgang af mit lille hestehold, foder, huldvurdering, græsmark osv. Det er helt sikkert det bedste jeg har gjort! Jeg har to islandske hopper, som jeg er helt bevidst om er for tykke, men kunne ikke helt finde vejen ud af overfodring og bekymringer om hvorvidt de fik for lidt, for meget, forkert…. Med Marthas hjælp har jeg fået redskaber til at vurdere hestene rigtigt, lavet foderplan og fået gode råd om behandling af fold. Tusind tak Martha! Jeg ringer efter dig hvis jeg igen kommer på slingrekurs😀❤️

Du får individuel vejledning i vurdering af hestens behov og forståelse for dens udfordringer. Det hjælper dig med at:

 

Udvælge det rigtige foder og afstemme den rigtige foderplan.

Få fokus på, at der er flere løsningsmuligheder og vurdere mulighedernes kvaliteter.

Blive skarp på de forventninger, du skal stille til din foderleverandør, så du spørger om de rigtige ting, der er bedst for din hest.

Udforske dine praktiske foderrutiner, så du kan udvikle det bedste management i dit hestehold.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik

Pin It on Pinterest