Master of Nutrition – Behind the Scenes

Brætspillet Master of Nutrition skal hjælpe dig og alle hestefolk til at lege sig til den viden og de færdigheder, der skal til for at sikre den bedste fodring og hold af dine heste. Her kan du snuse lidt til arbejdet med udvikling og produktion af spillet. Læs det nyeste først 😉

Marts 2022 – CNC-fræseren foler…

Den 2. marts 2022 startede folingen af den første hest til Master of Nutrition. I løbet af dagen forventes de resterende 799 fra denne første udgave at se dagens lys fra to 1250×3000 mm store birkefinerplader.

Intet er for stort eller for småt til mine gode venner i Andersens Steel Company i Egtved.

De 800 heste er vigtige brikker i den første udgave af Master of Nutrition, 200 sæt Grand Cru, nummererede med små overraskelser og signeret af Hesteagronom Martha Herold Voss.

Forfine prototype og forretningsmodel

I februar 2022 begynder designet at sidde i skabet.

Og spillereglerne, spillets struktur, spørgsmål, dilemmaer, missioner – det begynder at sidde i skabet. Konceptet skal være skarpt:

Læringsspillet skal skabe kvalitet i hold af heste og rigtig fodring.

Det skal produceres i Danmark og skabe lokale arbejdspladser.

Materialet skal være træ, pap og papir.

Netværk og samarbejde er vigtigt for processen og produktionen.

Hillerød Horse Show 2021 – og så gik vi på scenen!

Det blev lidt improviseret – for ideen til showet opstod fredag formiddag på Hillerød Horse Show – inden der kommer rigtigt mange mennesker, hvor udstillerne har lidt ro, til at netværke. Så jeg udfordrede fire hestefodereksperter: Nanna fra Lille Haspeholms hestefoder, Marianne fra Hippolyt, Karina fra Aveve og Nanna fra Brogården. Vi havde en fest, og det skal du også have mulighed for!

Projektlederens værktøj

På Hest og Rytter 2020 mødtes jeg med forskellige kreative venner, som gav input og ideer. På billedet her kan du se skitsen af, hvordan jeg begyndte at nedbryde processen i opgaver. Og hvis ikke COVID19 pandemien havde stoppet messen i 2021…

Et blik i mine noter fra en stille stund i marts 2019

Lav brætspil med heste gård som baggrund. Lav felter eller lign. Se videoer til foderproduktion og løs opgaver i marken. Afhængig af  præstationen bliver resultatet godt, middel eller groft hø. Vælge heste til stalden. Vurdere huld, vægt osv. Bestemte valg her kan føre en på heste hospitalet. Kolik, ems, luftvejslidelser…

De første skitser fra sommer 2019

“Passion for brætspil”

Jeg har altid lavet brætspil – her fra min tid som hestelærer på Grindsted Landbrugsskole:

Med tilhørende spørgsmål og hændelser, terninger og brikker, kunne eleverne lege sig til læring om foderets vej fra krybbe til hest og ud i hestepæren.