Enten vinder jeg, eller også lærer jeg!

Master of Nutrition er et unikt brætspil, der ikke kun handler om hestens ernæring, men også om at skabe et fællesskab og forståelse omkring hestens velfærd.

Mere viden om heste

Det er ikke nok med viden. Du skal oversætte det til praktiske aktiviteter hjemme hos dig, og du skal jo også huske at gøre de rigtige ting, når du står ude i stalden. Derfor har jeg udviklet Master of Nutrition som et brætspil, hvor du sammen med dine venner eller din familie dyster på viden om heste, og tager du de rigtige beslutninger bliver du belønnet i spillet. Det kan være, du også er den der tjener flest penge og dermed vinder jeres spil. Men selvom du svarer forkert eller gør de forkerte ting, så taber du jo ikke, for du lærer, og du husker det bedre end hvis du bare havde læst det i en bog eller set det på en video.

Mere trivsel hos hestene

Master of Nutrition kombinerer spørgsmål og svar til viden om hestens ernæring og fodring med praktiske handlinger i forhold til ting, vi ser hos hesten. Spillet rummer også arbejde med dilemmaer, hvor vi både udfordrer hestefaglig viden og diskuterer etiske problemstillinger. Jeg har oplevet, hvordan spillet skaber hygge og fællesskab, selv i de mest hektiske omgivelser som på Roskilde Dyrskue. Og du behøver ikke selv være Hesteagronom for at kunne være med. Almindelig grundviden om heste, foder og en god portion sund fornuft er gode forudsætninger for en sjov og lærerig tid.

Mere trivsel hos os alle

Jeg tror på, at Master of Nutrition kan hjælpe med at øge vores viden og forståelse for hestens behov og samtidig skabe et fællesskab omkring hesten pasning og pleje. Spillet er ikke kun en kilde til viden, det er også en måde at lære hinanden bedre at kende, at skabe en tidslomme hvor vi kun eksisterer som mennesker og deler den magi, spillet bringer.

Prøv at spille Master of Nutrition på Hest og Rytter den 7.-10. marts 2024.

Du kan finde os i Hal F på stand nr. 5112. Se billedet herunder. Gå efter lyden af kæphestevrinsk fra vores nabostand 😉

Du kan prøve at spille sammen med dine venner, eller du kan prøve om du kan overgå en af vores søde game masters på standen.

Købte du grundspillet som en af de første i efteråret 2022?

Så har vi en ekstra æske med spørgsmålskort til Hestestalden. Hvis du ikke fik dem med sidste år i 2023, så kan du få dem med i år til en flad halvtredser. Der er flere spørgsmål til hestens velfærd, lovgivning m.m.

Messetilbud: Dit eget spil for 595,- kr

På standen på Hest og Rytter kan du købe dit eget spil Master of Nutrition til Messepris: 595 kr inkl. de ekstra spørgmsålskort til Hestestalden samt ekstra brikheste i din foretrukne race og farve.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik