Rådgivning: Zoom ind på din fodring

En times vejledningssamtale om din fodring – on location eller via Zoom.

Personlig rådgivning på foderplaner m.v.

Teknisk set kunne jeg nemt lige bikse en foderplan til dig, men det er jo rent faktisk det mindste af arbejdet. Det kræver jo at vi får drøftet nogle centrale spørgsmål i dit hestehold:

Hvad er det, du vil, og hvorfor?

Hvilke udfordringer vil du gerne have hjælp til at løse?

Det vil simpelthen ikke give dig nok, bare at stikke dig et skema og en liste over fodermidler, jeg synes du skal bruge. Målet må være at du får viden og redskaber til selv at kunne træffe beslutningen.

Derfor tilbyder jeg dig en times coaching og vejledning i forhold til fodring i dit hestehold. Sessionen forventes at vare en times tid, og koster kun 800 kr inkl. moms. Evt ekstra tid faktureres med 400 kr pr påbegyndt halve time.

Jeg forstår dig og dit hestehold

Se her, hvad Louise fik ud af det:

Hvis jeg skal give lidt feedback, så kunne jeg godt lide, at du forsøgte at fornemme, hvilken type hesteejer jeg er. På den måde er der kommet en foderplan, som ligger godt til min natur, og min tro på hvad heste har godt af. Samtidig kunne der måske være foderprodukter, der er “bedre” som jeg ikke har hørt om fordi fokus lå i de produkter jeg har brugt før. Men det er helt ok, fordi jeg har følelsen af, at du har fundet frem til noget, der passer til mig og mit hestehold:-).

Louise Poulsen

Du får individuel vejledning i vurdering af hestens behov og forståelse for dens udfordringer. Det hjælper dig med at:

Udvælge det rigtige foder og afstemme den rigtige foderplan.

Få fokus på, at der er flere løsningsmuligheder og vurdere mulighedernes kvaliteter.

Blive skarp på de forventninger, du skal stille til din foderleverandør, så du spørger om de rigtige ting, der er bedst for din hest.

Udforske dine praktiske foderrutiner, så du kan udvikle det bedste management i dit hestehold.

Det foregår således, at du kontakter mig for en aftale om indhold, sted og tid. Jeg kører i det meste af Jylland – det koster blot 3,54 kr pr. km. Og ellers kan vi mødes online via Zoom.

Du forsyner mig med oplysninger om hesten og foderet. Og nogle tanker om de udfordringer, du står med i forhold til dit hestehold.

Vi mødes til aftalt tid, og du kan vælge at være i stalden eller inde, som du selv synes passer dig bedst.

Det kan være rigtigt fint, hvis du kan vise billeder/video af hesten, så vi i fællesskab kan vurdere dens foderbehov.

Analyse af grovfoderet kan du få taget flere steder. For eksempel på Eurofins i Vejen. Se link med muligheder og priser her: https://www.eurofins.dk/media/3142/produktblad_hest-2016.pdf

Jeg arbejder hele tiden på at forbedre konceptet, så mangler du noget, giver du bare lyd.

Jeg har en alsidig viden om meget indenfor heste, blandt andet har jeg også arbejde med afgræsning og græsmarkspleje, hesteskove ol.

Kontakt mig på mail: martha.voss@nenuc.dk. Vi finder ud af noget.