NENUC’s Hestepedia Abonnementer

NENUC Hestepedia – Din guide til hestens sundhed og fodring!

Er du på jagt efter pålidelig og opdateret viden om hestens fodring og daglige pleje? Hestepedia er dit interaktive online leksikon, hvor du nemt og gratis kan læse vores omfattende artikler om alt, der vedrører hestehold. Ingen abonnement krævet for at dykke ned i vores blog! Du har fri adgang til en stor samling artikler, der dækker alt fra fodring til management – helt uden tilmelding. Alt, du skal gøre, er at søge efter det, du vil vide mere om, og så får du de relevante artikler præsenteret.

To forskellige planer – noget for alle:

  1. Hestepedia – Kurser: Ønsker du at gå mere i dybden? Hestepedia indeholder en samling af minikurser med videoer, artikler, opgaver og guides, der hjælper dig med at forbedre din viden. Med 16 kurser (og flere på vej) lærer du fx om fodring af sportsheste, hopper og føl, indretning og pasning af hestefolde, bekæmpelse af engbrandbæger og meget mere.
  2. Hestepedia VIP: Vil du have personlig vejledning? Som VIP-medlem får du fri adgang til alle artikler og kurser samt en årlig vejledningssamtale, hvor du får skræddersyet rådgivning om din hests specifikke behov.

Hvorfor vælge Hestepedia?

  • Gratis artikler: Søg og find svar uden at skulle oprette dig.
  • Kurser til fordybelse: Få struktureret læring gennem vores kurser med både teoretisk viden og praktiske råd.
  • Personlig rådgivning med VIP: Få adgang til al viden og eksklusiv personlig vejledning.

Priser:

  • Hestepedia Kurser: 250 kr. om året (under 25 kr. om måneden).
  • Hestepedia VIP: Fuld adgang + personlig rådgivning for kun 500 kr. om året.

Kom godt i gang med Hestepedia – start med de gratis artikler, og opdag alle de muligheder, vi tilbyder for dig og din hest! Når du bestiller dit abonnement, får du en dag til, ganske gratis, at kigge materialet igennem, inden du betaler for det kommende år.

Fra: 250,00 kr. / år med 1 day gratis prøveabonnement

Clear

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik