EU logo for landdistriktsprogrammet

Dette projekt er udført med støtte fra Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.

Formålet er:
“At fremme job og vækstskabende erhvervsudvikling via tilskud til etablering af små og mikrovirksomheder og øget erhvervssamarbejde.”
Herunder:

  • At fastholde og øge antallet af arbejdspladser og iværksættere
  • Samarbejds- og netværksprojekter
  • Det gode liv

Produktion af brætspil er en sjov aktivitet, og når jeg kan inddrage foreningslivet samt et antal medarbejdere i processen, sikrer jeg mit eget virke i lokalsamfundet og bidrager til at fastholde Ansager på Hesteverdenskortet. Med mit spil, min rådgivning og mine kurser kan jeg bidrage til flere dygtige hesteejere. Og det er der brug for i en tid med debat i medierne om hestevelfærd. Viden og handlekraft er vejen frem.
I spillet er der ingen tabere. Enten vinder vi – eller også lærer vi.
I en tidslomme af magi i fællesskabet mellem mennesker og med hesten som det fælles hjerterum.

Det er mit håb, at projektet kan medvirke til opbygning af en virksomhed med udvikling og produktion af brætspil om heste og andre spændende emner.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Cookie- og Privatlivspolitik