Magi ved Kvie Sø – uge 30 – tilkøb af hest

DKK600,00

Uge 30: 21.-27. juli 2019

Prisen dækker ophold for din hest i Rideklubben Ansager.

Hesten bor i boks med halm, og kommer på fold hver dag (evt. døgnfold).

Medbring kun evt. foder.
Hø kan tilkøbes.

Begrænsede pladser, først til mølle.

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig et skema, hvor du udfylder oplysninger om hesten, og om den skal i boks eller på døgngræs. Dette skema returnerer du til os, og hvis der er booket får du besked med det samme.

Beskrivelse

Tag hesten med på sommerferie og få et lettere forhold til den

Når du har hest med på sommerhøjskole har du mulighed for at lære en masse om og med hesten. Vi har undervisning i forskellige ridediscipliner, på bane og i terræn, samt arbejde med hesten fra jorden. Vi har fokus på at du lærer at læse din hest og give den de rigtige signaler, så I bedre forstår hinanden. Desuden lærer du at forstå, hvordan hesten hjælper dig  med at blive en gladere og mere sikker rytter.

Vi gør de daglige opgaver med hesten til både træning og leg. Der er jo ingen grund til at lade andre gøre arbejdet, hvis du selv kan få det sjovere med hesten, imens du træner din krop og bliver stærkere.

Træning og aktiviteter

  • TREC
  • Dressur og springundervisning
  • Miljøtræning og leg med heste
  • Hesten som spejl
  • Hesten som løbemakker
  • Hestefitness
  • Kæpheste Grand Prix i dressur og spring

Rideklubben Ansager har plads til din hest

Rideklubben Ansager (RIKA) er en lille rideklub med 60-70 medlemmer, som holder til på Kvie Søvej 5, 6823 Ansager. Klubben flyttede herud for to år siden, da var det en tidligere kvægejendom, og siden er der sket rigtigt meget. Du kan læse mere om dette på klubbens hjemmeside og facebooksiden.

Stalden er den tidligere løsdriftstald til køerne, som nu er bygget om til 24 bokse- Der er god plads og højt til loftet. 6 bokse er 4×4 m og har vandrette tremmer mellem hestene, så nervøse heste kan få fred, mens de øvrige bokse (3,5×3,5 m og 3×3 m) blot er muret op i 140 cm højde, så hestene kan nå hinanden og have socialt samvær med naboen.

Der er 6 ha folde og ridebaner, smukt placeret ned til Grindsted Å.

Klubbens medlemmer hjælper lidt til på vores sommerhøjskole, men det er aftalen, at vi selv passer vores heste. Det er en del af fællesskabet, at vi hjælper hinanden, og det er en del af begrebet hestefitness.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magi ved Kvie Sø – uge 30 – tilkøb af hest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.