Praktisk info

Du kan tilmelde dig ved at  gå ind på fanen Kurser og shop. Her kan du se alle vore kurser og læse mere om indholdet i hvert kursus. Når du vil tilmelde dig, trykker du på knappen “Tilføj til kurv” og følg vejledningen.

Du kan også tilmelde dig ved at ringe på telefon 21 28 66 38 eller sende en mail til martha.voss@nenuc.dk. Her kan du også få svar på evt. spørgsmål og udfordringer.

Du kan altid afbestille kurser og få hele eller dele af beløbet udbetalt i form af gavekort eller almindelig refusion. Vi skelner mellem sommerhøjskolekurserne, onlinekurser og foredrag.

Afbestilling af sommerhøjskolekursus

Hvis du afbestiller dit kursus tidligere end 14 dage før kurset, gælder følgende:

  1. Du får et gavekort på det fulde beløb, eller
  2. Du får hele beløbet refunderet, minus et gebyr på 500 kr.

Afbestilling af onlinekurser og foredrag

Her gælder vores almindelige vilkår, læs mere her.

Når du tilmelder dig vore kurser, beder vi dig om data, som kan være personfølsomme.  Vi bruger udelukkende data til de praktiske oplysninger vi har behov for i forhold til kurserne. Vi passer godt på disse data, som vi opbevarer i lukkede systemer, og vi udleverer ikke disse til tredjemand uden dit samtykke.

Du bliver ved køb i webshoppen spurgt om du vil modtage nyhedsbreve, her bruger vi dit navn og din mailadresse.

Undervejs på kurserne vil vi tage billeder af aktiviteterne, og hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, skal du endelig sige til. Bemærk samtykke-erklæring som udsendes sammen med andre skemaer til udfyldelse.

Se vores almindelige vilkår her.