Partner Master of Nutrition

Rigtigt mange gode folk har hjulpet i udvikling af Master of Nutrition. De har støttet med hjælp og gode råd, og de har givet kontante bidrag.

Hjælp nye heste med nye spiludvidelser i Master of Nutrition.

Vis alle hestefolkene at du medvirker i arbejdet for at gøre alle hestefolk endnu mere dygtige til hold af heste og rigtig fodring.

  • Du får dit navn og logo på spillets hjemmeside for Partner Masters
  • Du får dit navn og logo på spillets æske
  • Du får et klippekort til fire timers rådgivning om strategi og innovation (værdi 3600 kr), som vi sammen aftaler, hvordan du vil bruge.
  • Og du inviteres til Lanceringsfesten af Verdens første Master of Nutrition, hvor du selvfølgelig overrækkes dit eget spil Grand Cru edition, nummereret og signeret af Hesteagronom Martha Voss.

Mød de første Partners her

Jørgen Østergaard, min gode ven i Nørre Sundby.

Jeg har ganske vist tegnet hestene, men prototyperne har Jørgen lavet i sit lille værksted. Vi har tilbragt flere timer der med at save, slibe, male og diskutere øjne, ører, farver og praktisk produktion – hvordan laver vi så 4000 heste, ud over disse 24 prototyper?

En weekend sad vi tre gange og spillede prototyper, diskuterede spørgsmål, struktur og indsatser. Vi lavede forretningsplaner og meget mere. Jo, Jørgen og hans kone Karen Charlotte har en stor aktie i Master of Nutrition.

SolidPlast

SolidPlast er et søster selskab til Andersen Steel Company i Egtved. Christian Andersen og Bjarke Lund er to innovative gutter med store ambitioner for godt håndværk og forretning.

De er ikke bange for at prøve noget nyt, og da de fik installeret en stor CNC-fræser, fik den som sin første opgave lov at være jordemoder for de 800 første heste til de 200 spil i Grand Cru Edition.

De kan skære alt i plast, men det går også helt fint i birkefinér.