Kursustilmelding

Kursustilmelding

Aktuelle kurser med tilmelding:

20. april – 20 juni:
Bliv din egen fodermester BASIC

Hvis du vil betale med mobilepay, skal du udfylde dit telefonnumer.

Tryk og vælg det kursus du ønsker

Når du markerer her i feltet, gemmer vi dit navn og din e-mail adresse i vores mailsystem. Du kan til enhver tid bede om at blive slettet.

Når du tilmelder dig et kursus, bruger vi dine oplysninger alene til at håndtere din deltagelse i kurset. Efter kurset er stoppet, sletter vi dine oplysninger.

Kun hvis du har ønsket at få nyhedsbreve fra os, gemmer vi dit navn og mailadresse, som opbevares hos vores udbyder af nyhedsbreve (Mailchimp). Her er der høj sikkerhed for at dine oplysninger ikke bliver udleveret til tredjemand.

Husk, at onlinekurser er oplysende og uddannende. De kan aldrig erstatte den direkte kontakt mellem hesteejer, staldpasser og dyrlæge/foderkonsulent. Alle foderplaner – om du selv har lavet dem eller fået professionel hjælp – er i bedste fald vejledende. De skal altid følges op med opmærksom omsorg for din hest.

Jeg kan garantere at du med kurset helt kan undgå fordøjelsesproblemer og sygdomme. Der kan altid ske uheld, og hvis der opstår problemer, er det vigtigt, at du som det første rådfører dig med din dyrlæge og får behandlet hesten.