Virksomhedsleder – hvordan kan jeg hjælpe?

"Martha er rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål. Hun er god til at få twistet din hjerne til at tænke i helt andre baner. Hun er god til at vejlede dig på sådan en måde, at du egentligt vejleder dig selv og finder ud af, hvor du skal hen, og hvad der er bedst for dig ud fra dine styrker og svagheder! Så efter vores samtale ved jeg, at jeg er på rette spor, og jeg har fået nogle redskaber, jeg skal arbejde videre med!"

Er du leder af en mindre virksomhed, hvor du som leder ofte skal stå for alle ledelsesopgaverne, fra markedsføring og pressedækning til HR-arbejde, og måske deltager du endda i driften?

Når vi lytter til de store ledere i samfundet, så er de ofte ledere i en stor organisation, der har ”folk til det grove” om man så kan sige, og det er da også almindeligt anerkendt, at vi mangler HR-systemer til de små og middelstore virksomheder.  

Står I for store forandringer i virksomhedens drift og organisation? Forbered dine medarbejdere på forandringerne og få større chance for at lykkes med projektet.

Vi har også et godt tilbud til dig og din virksomhed eller din forening. Kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for at arrangere kurser, workshops eller coaching – så det passer lige præcis til dit behov.

Spørgsmål?

Kontakt os gerne på mobil 21 28 66 38 eller mail: martha.voss@nenuc.dk

Martha Voss er agronom og diplomleder med erfaring i ledelse samt undervisning på visitkortet, særligt innovation og virksomhedsudvikling.

Hun har over 25 års erfaring med både teori og praksis og er desuden en inspirerende foredragsholder med humor og skarpe kommentarer i baghånden.

Læs mere om Marthas diplomlederversion her.

Har i nogle udviklingsprojekter, er det utroligt vigtigt, at alle i virksomheden er med på strategien. En god måde at gøre det på, er at samle folk til en workshop tilpasset det tema, I gerne vil udvikle på. Det styrker folks ejerskab i processen, og det sikrer en stærkere korpsånd til de udfordringer, som dukker op undervejs.

Er I en erhvervsskole eller –akademi, eller skal I have temadag på efterskolen? Med mange år som faglærer, håndterer Martha flere fagområder, f.x. Akademiuddannelse i ledelse: Ledelse i praksis, Innovation, Projektstyring, Organisation of arbejdspsykologi, Strategisk lederskab.

Dyrehold på alle niveauer (heste, får, geder, mink):

Bliv inspireret her under kurser og shop eller ring for nærmere information.

Er du selvstændig ejerleder, kan du måske føle dig lidt ensom med dine udfordringer. Selvom det egentligt går meget godt, kan du have glæde af jævnlige samtaler med en coach.

Martha Voss er uddannet coach i Dansk Landbrugsrådgivning, og udgangspunktet er altid, at det er dig, der er eksperten på din virksomhed, og derfor er det dine overvejelser, som er centrale i samtalen. Du bliver afklaret på dine udfordringer, og du bliver udfordret på din strategi og handlemuligheder

Martha har mange års erfaring med praktisk coaching af såvel enkeltpersoner som grupper.

Vi aftaler forløbet efter dit behov som personlige samtaler, gruppecoaching, inspirationsforløb m.v.

Kunder og samarbejdspartnere 2018