Privatlivspolitik og handelsvilkår

FOR EN GOD ORDENS SKYLD:

Du handler med webshoppen hos NENUC

v/Martha Herold Voss

Østergade 23

6823 Ansager

Tlf. 21286638

https://nenuc.dk/

CVR nr.: 39026759

PERSONDATAPOLITIK:

Vores hovedprodukter er billetter og adgangskort til foredrag og kurser.

Disse modtager du på en e-mail som link eller som vedhæftet fil, så hurtigt som muligt efter du har bestilt og betalt for dit køb.

Du bliver bedt om at opgive forskellige oplysninger, som vi skal bruge for at kunne effektuere din ordre. Disse oplysninger opbevares i et beskyttet system og udleveres ikke til tredjepart. De vil alene blive brugt i analyse- eller markedsføringsammenhænge af NENUC.dk. Du kan til enhver tid bede om indsigt i de data, vi opbevarer for dig, og du kan bede om at få slettet data.

Du bliver ved køb spurgt om du vil modtage nyhedsbrev, som vi sender ud via MailChimp. Det er helt frivilligt, om du vil modtage nyhedsbreve, og du kan til enhver tid bede om ikke at modtage flere breve.

Ved deltagelse i vore onlinekurser gemmer vi eventuelle optjente points fra quizzer, afleverede projekter med evalueringer. Disse gemmer vi kun, så længe du deltager i kurserne. Hvis du melder dig ud, sletter vi data hurtigst muligt.

Det samme gælder noter ol. fra sommerhøjskolen, som slettes, så snart du afslutter kursusforløbet.

Vi vil opfordre dig til at acceptere modtagelse af nyhedsbrev. Dette fordi vi gerne vil bevare kontakten med dig og fordi vi gerne vil fortælle om ny viden, som du måske kan drage nytte af. Det står dig selvfølgelig frit om du vil modtage nyhedsbrevet, og skulle du senere fortryde det, kan du til enhver tid afbestille det.

FORTRYDELSESRET:

Vi tror på, at du vil synes om vores online kurser, og derfor vil vi inden for 14 dage efter dit køb tilbagebetale beløbet, hvis du fortryder dit køb. Betingelsen er blot, at du udfylder et skema, hvor du oplyser os om årsagen til din fortrydelse, det kan jo være værdifuld feedback for os fremadrettet. Endvidere skal vi – rent praktisk have dine bankoplysninger, så vi kan overføre beløbet til dig. Billetter til foredrag og workshops kan vi dog ikke refundere. Det vil fremgå af det skema, vi beder dig udfylde. Når vi har behandlet din fortrydelse, sletter vi din profil i systemet.

REKLAMATIONSRET:

Hvis du oplever fejl ved en vare, et kursus eller foredrag, kan du klage til os. Det forudsætter dog at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen/kurset eller anden skadevoldende adfærd, som har medført fejlen. Vi tager forbehold for eventuelle faglige fejl i kursusindhold m.v., men vi vil meget gerne gøres opmærksomme på disse, for de skal jo rettes med det samme.

Klager over fejl skal ske inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt til NENUC, Østergade 23, 6823 Ansager, tlf. 21286638, martha.voss@nenuc.dk.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Det betinger at reklamationen er berettiget. Hvis vi modtager en klage over en vare, vil vi behandle klagen hurtigst muligt.

I øvrigt modtager vi hellere end gerne feedback på kurser og foredrag.

BANK:

Arbejdernes Landsbank

registreringsnummer 5385,

kontonummer 0000248162

SWIFTCODE: ALBADKKK

IBAN nr.: DK2053850000248162

VALUTA:

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusive moms og afgifter.

BETALINGSMULIGHEDER:

Vi modtager følgende betalingskort: Visa, Mastercard samt Mobilepay. Efter gældende regler for betalingskort på internettet, trækker vi først pengene på din konto, når vi sender din ordre. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestillingen.

Der kan også betales via bankoverførsel. Følg vejledning på varen eller i varekurven.

GEBYRER:

Selvom vi er pålagt at betale gebyr for betalingskort-transaktioner, opkræves der intet gebyr når du handler hos os.

FORBEHOLD:

Der tages forbehold for trykfejl, forkerte fotos, prisændringer og udsolgte billetter.

ONLINEKURSER:

Når du har bestilt og betalt for onlinekurser, modtager du hurtigst muligt en e-mail med oplysninger om brugernavn og adgangskode. Du inviteres endvidere til at deltage i den Facebookgruppe, som er oprettet specifik til dette kursus. Her kan der deles viden, erfaringer og opgaver, ligesom du herigennem kan få personlig feedback på dit arbejde med kurset.

Dit login er personligt og kan ikke overdrages til tredjepart. Skulle du fortryde dit køb, slettes din profil ved refusion af kursusprisen.

BILLETTER

Når du køber billetter til foredrag får du en kvitteringsmail for din betaling. Vi skriver dit navn på en liste, som ligger ved indgangen, men for en sikkerheds skyld bedes du udprinte kvitteringen og medbringe den, eller vise den via din telefon.

Øvrige billetter er vedhæftet på den e-mail fremsendte ordrebekræftelse og skal udskrives og medbringes til arrangementet. Det er derfor vigtigt at du i forbindelse med købet oplyser den korrekte e-mailadresse. Billetterne ligger som PDF-dokument, der åbnes via det gratis program Adobe Acrobat Reader, som skal være installeret på din computer.

Har du ikke Adobe Acrobat Reader kan den hentes gratis her. PDF-dokumentet åbnes, og du kan printe billetten eller vise den via din mobiltelefon. Det er dit ansvar, at de printede billetter eller billedet på telefonen fremstår tydeligt, således at billetten kan læses.

SOMMERHØJSKOLEN

Når vi har modtaget din tilmelding via webshoppen, sender vi dig en bekræftelse og et skema med yderligere oplysninger. Det kan være evt. allergier, alder, ønske om værelseskammerat eller oplysninger om din hest. Nogle af disse data kan være personfølsomme, og vi bruger kun disse data i forhold til at sikre dig et rigtigt godt højskoleophold. Derfor passer vi også godt på dine data og deler dem ikke med andre.

Du kan altid afbestille kurser og få hele eller dele af beløbet udbetalt i form af gavekort eller almindelig refusion. Vi skelner mellem sommerhøjskolekurserne, onlinekurser og foredrag.

Afbestilling af sommerhøjskolekursus

Hvis du afbestiller dit kursus tidligere end 14 dage før kurset, gælder følgende:

  1. Du får et gavekort på det fulde beløb, eller
  2. Du får hele beløbet refunderet, minus et gebyr på 500 kr.

Skriv en mail til martha.voss@nenuc.dk og forklar din situation, så finder vi ud af det.